โอซาก้า

โอซาก้า เป็นเมืองที่มีเศรษฐกิจที่ใหญ่เป็นอันดับสองและมีประชากรมากเป็นอันดับสามในญี่ปุ่น และยังเป็นเมืองที่ใหญ่เป็นอันดับสามใน Keihan Ching ตั้งอยู่ในภูมิภาคคันไซบนเกาะฮอนชูในเขตโอซาก้าเป็นหนึ่งในไม่กี่เมืองที่มีสถานะเป็นเมืองตามข้อบังคับของรัฐบาลญี่ปุ่น

โอซาก้ามีประชากรทั้งหมด 2.7 ล้านคน แต่ในระหว่างชั่วโมงทำงานจะเพิ่มขึ้นเป็น 3.7 ล้านคนรองจากโตเกียว อัตราส่วนประชากรต่อวันอยู่ที่ร้อยละ 141 เมืองนี้ตั้งอยู่ที่ปากแม่น้ำโยโดะอ่าวโอซาก้าและทะเลเซโตะ

โอซาก้าเป็นเมืองประวัติศาสตร์ที่สำคัญ ทั้งการค้าและวัฒนธรรมเมืองหนึ่งในญี่ปุ่นมีชื่อเล่นว่า “ครัวแห่งชาติ” เพราะเป็นศูนย์กลางการค้าข้าวญี่ปุ่นมาตั้งแต่สมัยเอโดะ และปัจจุบันเป็นหนึ่งในศูนย์กลางอุตสาหกรรมในญี่ปุ่น

หลักฐานการตั้งถิ่นฐานในพื้นที่โอซาก้าเป็นโบราณสถานโมริโนมิยะ สุสานหอยนางรมและโครงกระดูกมนุษย์ถูกค้นพบในยุค 500-600 ปีก่อนคริสตกาล มีความเชื่อกันว่าพื้นที่ที่ชื่ออุเอะมิยะในวันนี้น่าจะเป็นคาบสมุทรและมีทะเลในดินแดนทางตะวันออกของสมัยยาโยอิ การค้นพบการตั้งถิ่นฐานถาวรครั้งแรกในที่ราบโอซาก้าโดยยึดติดกับการปลูกข้าวเป็นอาชีพหลัก

ในช่วงยุค Kofung โอซาก้าได้รับการพัฒนาให้เป็นท่าเรือเชื่อมต่อภูมิภาคตะวันตกของญี่ปุ่น มีสุสานจำนวนมากที่พบในที่ราบที่ราบโอซาก้า เป็นหลักฐานของความมั่นคงทางการเมืองนำไปสู่การสร้างประเทศในเวลาต่อมา

โอซาก้า

โอซาก้า

Osaka is the city with the 2nd largest economy and the third largest population in Japan. And is also the third largest city in Keihan Ching Located in the Kansai region on the island of Honshu In the Osaka Prefecture area It is one of the few cities that has a status as a city by the Japanese government regulations.

Osaka has a total population of 2.7 million, but during working hours will increase to 3.7 million, second only to Tokyo. The day-to-night population ratio is 141 percent. The city is located at the mouth of the Yodo River, Osaka Bay, and Seto Sea.

Osaka is an important historical city. Both trade and culture, one city in Japan has the nickname “national kitchen” because it has been the center of Japanese rice trading since the Edo period. And is currently one of the industrial centers in Japan

Evidence of settlement in the Osaka area is the Morinomiya historical site. Oysters tombs and human skeletons have been discovered in the 500-600 BC era. It is believed that the area named Uaehmiya today is probably a peninsula and there is a sea in the land east of the Yayoi period. The discovery of the first permanent settlement In the plains of Osaka By sticking to rice cultivation as the main occupation

During the Kofung era, Osaka was developed as a port connecting the western regions of Japan. There are many tombs found in the flat plains of Osaka. Is evidence of political stability Led to the creation of the country at a later time

สามารถติดตามข้อมูลได้ที่ คลิ๊ก ๆ

ขอบคุณเรื่องราวดีๆจาก : youtube , Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *