ถ้ำหินอ่อน

ถ้ำหินอ่อน

ถ้ำหินอ่อน วันนี้ขอพาสมาชิก Mithruk Go ไปชมความอลังการของ“ The Carrera Caves” (เดอะคาร์เรราเคฟส์) หรือที่บางคนเรียกว่า มหาวิหารหินอ่อนเป็นสถานที่ท่องเที่ยวที่มีชื่อเสียงอีกแห่งหนึ่ง และเป็นที่นิยมมากแห่งหนึ่งในชิลีและอาร์เจนตินา

ถ้ำหินอ่อนคาร์เรราเป็นถ้ำที่เกิดจากกระแสน้ำที่กัดเซาะเป็นเวลาหลายล้านปี จนกระทั่งภูเขาหินอ่อนก่อตัวเป็นเครือข่ายถ้ำหินอ่อนที่สวยงามไม่เหมือนถ้ำอื่นใดในโลกถ้ำนี้อยู่ในพื้นที่ของทะเลสาบคาร์เรรา (General Carrera) ซึ่งเป็นทะเลสาบขนาดใหญ่ใน Patagonia ซึ่งเป็นภูมิประเทศที่ตั้งอยู่ทางตอนใต้สุดของทวีปอเมริกาใต้ กับทะเลสาบคาร์เรรา อยู่ระหว่างชายแดนอาร์เจนตินาและชิลี

สำหรับการเที่ยวชมความงามของถ้ำหินอ่อน Carrera ผู้เข้าชมจะได้สัมผัสกับความงามของถ้ำหินอ่อนที่อยู่ภายในถ้ำ เต็มไปด้วยน้ำใสสะอาดแสงสะท้อนของท้องฟ้ากระทบผิวน้ำของทะเลสาบน้ำจืดที่ใหญ่เป็นอันดับสอง ของทวีปอเมริกาใต้นี้จนกระทั่งถ้ำหินอ่อนกลายเป็นหนึ่งในเพลงบลูส์ที่ตื่นตาที่สุดในโลก เห็นแล้วสวยคุ้มจริงๆที่จะเสียเงินไปเที่ยว

ถ้ำหินอ่อน

Today, Travel MThai would like to take members Mithruk Go to see the splendor of “The Carrera Caves” (The Carrera Caves), or some people call it. The marble cathedral is another famous tourist attraction. And is very popular in one of Chile and Argentina.

The Carrera Marble Caves are caves formed by the currents that have eroded over millions of years. Until the marble mountains formed a network of beautiful marble caves unlike any other cave in the world The cave lies in the area of ​​Lake Carrera (General Carrera), a large lake in Patagonia, a landscape located at the southern tip of South America with Lake Carrera. It is between the border of Argentina and Chile.

For a tour of the beauty of the Marble Caves Carrera, visitors can experience the beauty of the marble caves inside the cave. Is full of clear and clean water Sky reflections hit the water surface of the second largest freshwater lake. Of this South American continent Until the marble caves turn into one of the most dazzling blues in the world. Saw it beautiful Really worth taking money to travel

สามารถติดตามข้อมูลได้ที่ คลิ๊ก ๆ

ขอบคุณเรื่องราวดีๆจาก : youtube , Google, UFABET

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *